Translate

İzleyiciler

25 Eylül 2017 Pazartesi

Twitter video indirme işlemi nasıl yapılır?

Twitter video indirme işlemi nasıl yapılır diye merak ediyorsanız hem masaüstü hem de mobil üzerinden video indirebileceğiniz çözümler bu makalemizde!


Twitter video indirme işlemi nasıl yapılır?
Twitter video indirme işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabı bu makalemizde. Hem masaüstü PC, hem de mobil üzerinden Twitter videolarını indirmek için
çözümlere bakıyoruz. İlk olarak isterseniz PC üzerinden indirme yapabileceğiniz çözümlere bakalım.
İlk yöntemimiz direk tarayıcı üzerinden video indirmek üzerine. İlk olarak indirmek istediğiniz videonun ilgili tweet URL'ini kopyalamamız gerekiyor. Bunun için Twitter'da ilgili tweet'in sağ üst tarafında yer alan ok işaretine tıklayarak "Tweet'in bağlantı adresini kopyala" seçeneğine tıklıyoruz.
Daha sonra bu adrese giderek, karşımıza çıkan URL kutucuğuna bu linki yapıştırıyor ve Download yazısına tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra açılan sayfanın hemen altındaki Download butotuna tekrar basıyoruz ve videomuz indirilmeye başlanıyor.
Bu yöntemi kullanarak hem masaüstü PC hem de akıllı telefon veya tablet ile Twitter videolarını indirebilirsiniz. Ancak iOS kullanıyorsanız, tweet bağlantı adresini kopyalamak için yine sağ taraftan yan menüyü açmanız ve paylaş seçeneğine gelerek aşağıda yer alan "bağlantı adresini kopyala" seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonra yine yukarıda belirttiğimiz web sitesi üzerinden videoları indirebilirsiniz.

Tarayıcı eklentileri

Chrome veya Mozilla tarayıcısına yükleyeceğiniz eklentilerle, oldukça kolay bir şekilde Twitter video indirme işlemini yapabilirsiniz. 
Her iki tarayıcı için de Twitter Video Downloader isimli eklentiyi kullanabilirsiniz. Eklentilerin indirme linklerini aşağıda görebilirsiniz.

Firefox için uzantı indir

Uygulama ile video indirme

Dilerseniz Android cihazlarınıza yükleyeceğiniz uygulamalar ile de bu işlemi yapmak mümkün. Bunun için Google Play Store üzerinde yer alan "Save Twitter Videos GIF" uygulaması ile hem videoları hem de GIF'leri telefonunuza indirebilirsiniz. 

Save Twitter Videos GIF indir

iOS tarafında ise direkt olarak bu iş tasarlanmış bir uygulama mevcut ancak ne yazık ki sadece ABD mağazasında aktif durumda. O nedenle eğer bir iOS kullanıcısıysanız web üzerinden indirme işlemini yapmanızı tavsiye ediyoruz.
Bu makalemizde Twitter video indirme işlemi için kullanabileceğiniz bazı yöntemlere yakından baktık, diğer sosyal medya araçları için de benzer seçeneklerden yararlanabileceğiniz unutmayın.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

2 yorum:

  1. thanks for given this information. here i found one new website to download online twitter video in full hd 1080p. download your favorite stuff. thank you. https://downloader4twitter.com/

    YanıtlaSil

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail